Dief haalt banden van geparkeerde auto's in Roosendaal en wordt gepakt door politiehond

ROOSENDAAL - Een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagochtend aangehouden op verdenking van diefstal van autobanden.

Omstreeks 4.25 uur trof de politie op een parkeerterrein aan de Lodewijkdonk in Roosendaal een man aan die tussen geparkeerde auto’s zat. Van een auto waren meerdere banden verwijderd. 

De man ging er direct vandoor bij het zien van de agenten en verstopte zich in de tuin bij een woning aan de Martinusdonk. Politiehond Ybor moest er aan te pas komen om de verdachte aan te houden. Ybor beet de man in zijn been, de verdachte is na behandeling van de wond bij de huisartsenpost naar een politiecel gebracht. 

  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.