In dit gebied aan de noordkant van Wouw komt geen zonnepark. Al kan initiatiefnemer Kronos altijd nog bezwaar maken tegen dat besluit van de Roosendaalse gemeenteraad.
Volledig scherm
PREMIUM
In dit gebied aan de noordkant van Wouw komt geen zonnepark. Al kan initiatiefnemer Kronos altijd nog bezwaar maken tegen dat besluit van de Roosendaalse gemeenteraad. © Foto Pix4Profs / Iman Fase

Definitieve streep door omstreden zonnepark Wouw: ‘Alsof je een Tesla oplaadt met een diesel-aggregaat’

WOUW - Het omstreden zonnepark in Wouw is van de baan. De complete gemeenteraad - op wethouder Klaar Koenraads eigen GroenLinks na - vindt het onverteerbaar om dit aardkundig waardevolle gebied vol te bouwen met zonnepanelen. En dus kan ontwikkelaar Kronos fluiten naar de benodigde Verklaring van geen bedenkingen. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”