Horecaondernemers Jean-Pierre Kolthoff (links) en Antoine van Aalst vragen zich af of de markt nog wel de beste plaats is voor de ijsbaan in Roosendaal. "Hij is nu wel erg groot geworden."
Volledig scherm
PREMIUM
Horecaondernemers Jean-Pierre Kolthoff (links) en Antoine van Aalst vragen zich af of de markt nog wel de beste plaats is voor de ijsbaan in Roosendaal. "Hij is nu wel erg groot geworden." © Pix4Profs/Peter van Trijen

‘De ijsbaan in Roosendaal is wel erg groot geworden’

pollROOSENDAAL - Is de Markt nog wel de beste plaats voor de ijsbaan, nu die groter is? Bovendien als de organisatie die graag een week eerder opent voor de kerstvakantie? Dat vraagt een aantal horecaondernemers zich af.

De pijn zit hem vooral in de terrassen. Die moeten wijken als er evenementen op de Markt zijn. Met carnaval, de kermis, maar dus ook als de ijsbaan er staat. Jean-Pierre Kolthoff van Bij Moeders en Dakota'z: ,,Wij willen Roosendaal het schaatsen zeker niet ontzeggen. Tien jaar geleden waren we ontzettend blij toen de schaatsbaan naar de Markt kwam. Dat gaf reuring, de Markt was maar een dood plein."