Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Paul Evertse. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De eerste echte maestro van Roosendaal is Jean-Paul Evertse

ROOSENDAAL - Roosendaal bestaat al 750 jaar. Maar pas sinds zaterdag heeft Roosendaal met Jean-Paul Evertse een eigen maestro. Vol overtuiging werd hij door de jury tijdens de maestro verkiezingen van harmonie De Gildezonen in schouwburg De Kring tot winnaar van de gouden baton uitgeroepen.

,,Een kapper met de juiste slag”, vond de jury. Die jury constateerde in het begin van de avond al dat Jean-Paul mede door zijn uitbundige haardos als een echte dirigent binnenstapte. De vrolijke kapper bekende verbijsterd te zijn over zijn titel als maestro: ,,Ik dacht nog wel dat dit niks zou gaan worden.”

  1. Oudenbossche boekenmarkt met overvloed voor kwetsbaren
    PREMIUM

    Oudenbos­sche boeken­markt met overvloed voor kwetsbaren

    OUDENBOSCH - Zowel de traditionele boekenmarkt in de Pauluskerk zaterdag en zondag, als de boeken- en cd-markt van Homico/Kringloper op Pagnevaartweg 82 van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 juni, zijn goed verlopen. Beiden organisaties hebben elkaar echt niet 'dwars' gezeten. En zeker niet in de persoonlijke sfeer. Ook geen mindere verkoop. Wel kan in de toekomst binnen Oudenbosch door een betere afstemming wat misverstand voorkomen worden.