Volledig scherm
PREMIUM
Still uit vlog van Kakhiel © Youtube

Datwashetdoei

ColumnHallowelkombijeennieuwevlog hierwasikinroosendaal toenzagikzo'nboomwaarzealltakkenafhaddengeknipt dusdatwasweljammerenhierhaddenzeookeengebouw endatleeknetofjeinromewasmaardatwasgewooninroosendaal maarjehadookhierzo’nafvalbakmetallemaalbloemenzo datmensenniethunzakhierneerzettenmaardatwerktnietecht enhierhaddenzeeenhelemooievoortuingebouwd endatwashetdoei. 

Spatiebalk kapot? Nee, hoor. Gewoon in een notendop hoe vlogger Kakhiel in één van z'n laatste filmpjes zijn bezoek aan Roosendaal beschrijft. Voor wie Kakhiel niet kent: het internetfenomeen (dik 400.000 likes op Facebook) is vooral bekend van schijtlollige tekstjes bij standaardfotootjes. Arts tegen patiënt: ‘Hoe gingen we die euthanasie doen?’ Patiënt tegen arts: ‘Al sla je me dood.’ Dat werk. 

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”