Een verpleegkundige van TWB aan het werk bij een thuiswonende oudere. De thuiszorgorganisatie start maandag met een eigen kinderopvang om te voorkomen dat medewerkers noodgedwongen thuis moeten blijven voor hun kinderen. Dat is in de huidige coronacrisis zeer onwenselijk, aldus bestuurder Christ-Jan Danen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een verpleegkundige van TWB aan het werk bij een thuiswonende oudere. De thuiszorgorganisatie start maandag met een eigen kinderopvang om te voorkomen dat medewerkers noodgedwongen thuis moeten blijven voor hun kinderen. Dat is in de huidige coronacrisis zeer onwenselijk, aldus bestuurder Christ-Jan Danen. © peter van trijen/het fotoburo

Corona: thuiszorg start eigen kinderopvang om personeel aan de slag te houden

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - De West-Brabantse thuiszorgorganisatie TWB start maandag met eigen kinderopvang in de kantoren in Roosendaal en Bergen op Zoom. Aanleiding: door de coronacrisis zijn de scholen in België gesloten waardoor TWB-medewerkers in vooral de grensstreek van de Brabantse Wal opvang nodig hebben voor hun kinderen, meldt bestuurder Christ-Jan Danen.