Volledig scherm
© anp

Burgemeester sluit woning in Roosendaal voor halfjaar na vondst harddrugs

ROOSENDAAL - Een woning aan de Van Effenlaan in Roosendaal is door burgemeester Jacques Niederer voor een halfjaar gesloten nadat er harddrugs werd aangetroffen.

De sluiting van het pand gaat in op 4 december en duurt tot op 4 juni 2019. 

De politie vond op 7 juni in een auto harddrugs en besloot een onderzoek in te stellen. Daarop volgde een doorzoeking in de woning aan de Van Effenlaan. In de woning werd 115 mililiter GHB en 10,33 gram amfetamine gevonden. 

Volgens burgemeester Niederer treedt de gemeente Roosendaal hard op tegen alle drugs en overlast. “Iedereen moet zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen. De hulp van onze inwoners is van groot belang.”

  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?