Volledig scherm
© anp

Burgemeester sluit woning in Roosendaal voor halfjaar na vondst harddrugs

ROOSENDAAL - Een woning aan de Van Effenlaan in Roosendaal is door burgemeester Jacques Niederer voor een halfjaar gesloten nadat er harddrugs werd aangetroffen.

De sluiting van het pand gaat in op 4 december en duurt tot op 4 juni 2019. 

De politie vond op 7 juni in een auto harddrugs en besloot een onderzoek in te stellen. Daarop volgde een doorzoeking in de woning aan de Van Effenlaan. In de woning werd 115 mililiter GHB en 10,33 gram amfetamine gevonden. 

Volgens burgemeester Niederer treedt de gemeente Roosendaal hard op tegen alle drugs en overlast. “Iedereen moet zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen. De hulp van onze inwoners is van groot belang.”

  1. John uit Roosendaal liep trauma's op tijdens zijn politiewerk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’
    PREMIUM
    PTSS

    John uit Roosendaal liep trauma's op tijdens zijn politie­werk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’

    MURCIA - Daar zit je dan. In Zuid Spanje. Amper 51 jaar oud en door een chronische complexe posttraumatisch-stressstoornis genoodzaakt al je schepen achter je te verbranden. PTSS. De diagnose voelde voor Roosendaler John Luijsterburg als een bevrijding èn als een vonnis. Zijn ziektebeeld is zo heftig, dat alleen een prikkelvrije omgeving ver van alles dat hij ooit heeft gezien en meegemaakt het leven een beetje leefbaar maakt. “Sommige oud-collega’s zeggen smalend dat ik hier elke dag vakantie vier. Ik zou alles inleveren om weer gezond terug te kunnen. De realiteit? Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang.”