Bruiloft loopt uit de hand: man grijpt vrouw bij de keel

OUDENBOSCH - Een 26-jarige man uit Oudenbosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag op een bruiloftsfeest aan de West Vaardeke voor behoorlijk wat tumult gezorgd.

De man had rond 1.00 uur een vrouw bij de keel gegrepen, waardoor zij bewusteloos dreigde te raken. De eigenaresse van de horecagelegenheid probeerde hem met enkele medewerkers tot bedaren te brengen. De verdachte was echter volledig losgeslagen en sloeg wild om zich heen. Enkele mensen kregen rake klappen. Met vijf man sterk kregen ze hem uiteindelijk buiten de deur. Daar is de man door opgeroepen agenten tot bedaren gebracht en aangehouden.

Afgebroken tand
Ook een willekeurige hotelgast komt op het geluid in de zaal af en ziet een kerstboom door de lucht vliegen en een vrouw die hard tegen een piano terechtkomt. Als hij zich over haar wil ontfermen, krijgt hij van de verdachte een ferme klap in zijn gezicht, waardoor een stuk van zijn tand afbreekt.

Hoofdwond
De verdachte zelf komt er ook niet zonder kleerscheuren vanaf. Iemand heeft hem kennelijk flink op zijn achterhoofd geraakt. Ambulancepersoneel heeft de hoofdwond verbonden, waarna agenten hem voor verdere behandeling naar het ziekenhuis hebben gebracht. Daarna is hij overgebracht naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda. 

De eigenaresse van de horecagelegenheid heeft aangifte gedaan van vernieling. Getuigen en verdachte zullen vandaag gehoord worden. Mogelijk dat er nog meer aangiften tegen de man gedaan worden.