Volledig scherm
Woningbrand Hoeven © MaRic Media / Christian Traets

Brand in dak woning in Hoeven

HOEVEN - In een woning aan de Sint Bernardusstraat in Hoeven heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een brand gewoed. De brand bevond zich in het dak van de woning. De brand was snel onder controle. 

Rond 00.15 uur werd de brandweer gealarmeerd. Er kwamen meerdere voertuigen ter plaatse, waaronder een hoogwerker en een ladderwagen. 

De brandweer had de brand snel onder controle maar is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. De weg werd door de politie afgesloten, maar is nu weer vrij. De oorzaak van de brand is niet bekend. 

Volledig scherm
Woningbrand Hoeven © MaRic Media / Christian Traets
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.