BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage

VIDEO/UPDATEWOUWSE PLANTAGE – Op een kruising met de Hoeksebaan en de Ouwerveldenweg in Wouwse Plantage zijn woensdagochtend twee auto’s tegen elkaar gebotst. Een 29-jarige bestuurder uit Schijf raakte gewond. De andere bestuurder (40) is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het moet een flinke klap zijn geweest. Door de aanrijding tegen de zijkant van de BMW, sloeg deze over de kop. De jeep kwam in een weiland op de zijkant terecht.

Remsporen ontbreken

De politie zag 'geen remsporen', mogelijk hebben de auto's elkaar niet gezien. 

Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer en meerdere ambulances, werden met spoed opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek de brandweer niet meer nodig te zijn: alle inzittenden waren op eigen kracht uit de auto’s gekomen.

De voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, moet politie-onderzoek uitwijzen.

Volledig scherm
BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage © Christian Traets / MaRicMedia
Volledig scherm
BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage © Christian Traets/MaricMedia
Volledig scherm
BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage © Christian Traets / MaRicMedia
  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’