BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage

VIDEO/UPDATEWOUWSE PLANTAGE – Op een kruising met de Hoeksebaan en de Ouwerveldenweg in Wouwse Plantage zijn woensdagochtend twee auto’s tegen elkaar gebotst. Een 29-jarige bestuurder uit Schijf raakte gewond. De andere bestuurder (40) is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het moet een flinke klap zijn geweest. Door de aanrijding tegen de zijkant van de BMW, sloeg deze over de kop. De jeep kwam in een weiland op de zijkant terecht.

Remsporen ontbreken

De politie zag 'geen remsporen', mogelijk hebben de auto's elkaar niet gezien. 

Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer en meerdere ambulances, werden met spoed opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek de brandweer niet meer nodig te zijn: alle inzittenden waren op eigen kracht uit de auto’s gekomen.

De voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, moet politie-onderzoek uitwijzen.

Volledig scherm
BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage © Christian Traets / MaRicMedia
Volledig scherm
BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage © Christian Traets/MaricMedia
Volledig scherm
BMW slaat over de kop na aanrijding met jeep in Wouwse Plantage © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”