Wendy (links), Mike en Monica Tsang van restaurant O&O in Sint Willebrord bij de plaquette met Michelinster die nu een jaar bij de voordeur hangt. ‘Je weet niet wat je overkomt als je hem krijgt!’
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy (links), Mike en Monica Tsang van restaurant O&O in Sint Willebrord bij de plaquette met Michelinster die nu een jaar bij de voordeur hangt. ‘Je weet niet wat je overkomt als je hem krijgt!’ © Peter van Trijen/Pix4Profs

Bij O&O bracht de Michelinster bevrijding: ‘Nou blijven
we zeker in Sint Willebrord’

SINT WILLEBRORD - Veel chef-koks zouden er een moord voor plegen. De Franse kok Bernard Loiseau maakte zelfs een einde aan zijn eigen leven na ongefundeerde berichten dat hij er één zou verliezen.

Michelinsterren. Ze lijken wel een zaak van leven of dood in de tophoreca. Maar hoe belangrijk is het oordeel van de meest prestigieuze restaurantgids nou echt voor een restaurant? Wat doet een ster met je bedrijf, je leven en je gasten?