'Bier, volleybal en volle hoop gezelligheid' bij Dirty Foot Volley in Oud Gastel

VIDEOOUD-GASTEL - Het is volleybal zoals je het gewend bent, maar dan met een flinke dosis water erbij. En je mag je voeten gebruiken. Beide teams krijgen een brandslang om het spel voor de tegenpartij zo moeilijk mogelijk te maken. Voor het eerst organiseerde de KPJ Oud Gastel dit Dirty Foot Volley, er waren tegen de honderd bezoekers en deelnemers.

0 reacties

 1. Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tienduizend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’
  PREMIUM

  Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tiendui­zend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’

  Het is een landelijke trend: de vraag naar grote loodsen, magazijnen en distributiecentra is nog nooit zo hoog geweest. Ook in West-Brabant is dit te merken: ,,Als iemand me morgen tienduizend vierkante meter geeft, kan ik het zó verhuren”, zegt Charles Suijkerbuijk van Suijkerbuijk Bedrijfs Onroerend Goed in Roosendaal. ,,Helaas is er weinig tot geen aanbod.”
 2. Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’
  PREMIUM
  Video

  Chris uit Roosendaal haalde zijn gestolen Mercedes na vijf jaar terug uit Ghana: ‘Niet echt in beste staat’

  ROOSENDAAL - Chris Beemer uit Roosendaal was maar liefst vijf jaar lang zijn Mercedes kwijt nadat die gejat was. Hij vond hem uiteindelijk, met hulp van misdaadverslaggever John van den Heuvel, terug in Ghana. ,,Je gaat er toch alles aan hem doen om hem terug te halen want het voelt als een soort falen. Je bent de dupe en dat wil je ongedaan maken”, aldus Beemer.