Volledig scherm
Bettine Vriesekoop. © Jurriaan Balke

Bettine Vriesekoop en Bob Potton komen naar jubileum Pin Pongers in Wouwse Plantage

WOUWSE PLANTAGE - Om het dertigjarig jubileum van tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage te vieren, maar ook om mensen enthousiast te maken voor deze vorm van sport, komen Bettine Vriesekoop en Bob Potton op zaterdag 10 oktober naar Wouwse Plantage.

Bettine Vriesekoop genoot bekendheid als toptafeltennisster en behaalde in 1982 en 1992 de Europese titel. Daarnaast was ze veertien keer Nederlands kampioene. Bob Potton behaalde in de eerste helft van de jaren tachtig zijn successen en wist in 1984 samen met Han Gootzen de Nederlandse titel in het heren dubbel te veroveren.

De feestelijkheden in Wouwse Plantage beginnen vrijdag 9 oktober om 16.00 uur. Dan wordt het startschot gegeven voor een 24 uurs tafeltennismarathon in dorpshuis De Spil.

Zaterdagmiddag om 15.00 uur zijn Vriesekoop en Potton aanwezig om een demonstratie te verzorgen en een lezing te geven. Om half vijf wordt de 24-uurs marathon afgesloten, waarna om vijf uur het jubileumfeest wordt besloten.

Lees donderdag in BN DeStem meer over het jubileum van De Pin Pongers in Wouwse Plantage.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement