Danny Eckhardt uit Roosendaal schrok toen hij deze week een paar hoognodige liters tankte in Nederland. ,,Ik dacht, dat gaan we niet meer toen", vertelt hij bij zijn vaste adres in Essen, voor hem net over de Belgische grens.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Eckhardt uit Roosendaal schrok toen hij deze week een paar hoognodige liters tankte in Nederland. ,,Ik dacht, dat gaan we niet meer toen", vertelt hij bij zijn vaste adres in Essen, voor hem net over de Belgische grens. © Peter de Brie

Benzineprijs ontploft, tanktoerisme ook: bijna elke nummerplaat is geel bij pomp in Essen

ESSEN (B) - Nu de oorlog in Oekraïne de toch al hoge benzineprijzen nog verder opstuwt, groeit het Nederlandse tanktoerisme in België tot bizarre proporties.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.