Volledig scherm
Floor Bleijenberg (links) en Haroun Hijman voor Café De Drie Weesgegroetjes. Foto archief BN DeStem

Bekende Roosendaler Haroun schittert in nieuwe tv-show van Paul de Leeuw

ROOSENDAAL - Haroun Hijman, die samen met Floor Bleijenberg het Roosendaalse café De Drie Weesgegroetjes runt, schittert zaterdagavond in de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma 'Wie Steelt Mijn Show' van Paul de Leeuw. Bekende Roosendaler Haroun die wel te porren is voor de publieke bühne, zong in oktober 2015 al een duet met De Leeuw in schouwburg De Kring.

Sinds die tijd is er op gezette tijden contact via Whatsapp tussen de twee, vertelt Haroun die veel plezier beleefde aan de tv-opnamen voor 'Wie Steelt Mijn Show'. Iedereen kan zich aanmelden om in dat programma te zingen, dansen of iets voor te dragen en zo Pauls show te stelen.

Aan het eind bepaalt het publiek onder leiding van een juryvoorzitter en een applausmeter wie de winnaar is. Haroun is zaterdagavond de juryvoorzitter, maar zingt bovendien opnieuw een duet met De Leeuw: de klassieker 'Mijn hoofd weer op je schouder' van Willeke Alberti.

Ben jij iemand of ken jij iemand waarvan je denkt: “Die gaat bij Paul de Leeuw de show stelen!” Wees welkom bij de nieuwe wekelijkse zaterdagavond theater/tv show die Paul de Leeuw vanaf januari 2017 gaat maken in de theaters van Doetinchem, Rijswijk, Rotterdam, Drachten en Assen. Steel jij de show door te zingen, dansen, iets voor te dragen of uit te voeren? Heb je een idee om Pauls show te stelen en heb je daar hulp, advies of assistentie bij nodig? Paul de Leeuw is de hoer van de show dus overal voor inzetbaar. Aan het eind van de avond bepaalt het publiek onder leiding van iemand in de zaal, die jury voorzitter is, en een applausmeter wie de show heeft gestolen.