Volledig scherm
PREMIUM
AZ kwam al eerder in actie in Roosendaal. Op deze archieffoto uit 2001 probeert RBC-speler Martijn van Galen de defensie van AZ te splijten. © Con Clasquin

AZ naar Herstaco-stadion in Roosendaal?

ROOSENDAAL - ,,Een leuke gedachte, maar in de praktijk niet realistisch.” Zo omschrijft eigenaar Paul Hermsen van het Herstaco-stadion in Roosendaal het idee van de beweging Pleijdooi Voor Cultuur om de Alkmaarse voetbalclub AZ zijn thuiswedstrijden in het Herstaco-stadion in Roosendaal te laten spelen.

In een brief aan het college van B en W doet Jaap Pleij van PVC deze suggestie. Stadioneigenaar Paul Hermsen geeft toe recent ook wel eens met deze gedachte te hebben gespeeld. 

  1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

    Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

    OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.