Volledig scherm
© anp

Automobilist zonder rijbewijs na achtervolging opgepakt

ROOSENDAAL - Agenten hebben donderdagavond na een achtervolging een 20-jarige Roosendaler aangehouden. De man reed op de President Kennedylaan en negeerde een stopteken van de politie. Hij bleek geen geldig rijbewijs te bezitten.

Agenten wilden de man iets voor middernacht controleren. De verdachte, een bekende van de politie, heeft al tijden geen geldig rijbewijs maar blijft gewoon rondrijden.

Hij negeerde het stopteken en reed vervolgens de Marnixlaan in. Daarbij brak de auto op een zeker moment uit. Hij beschadigde daarbij een heg en een hekje. De bestuurder stapte vervolgens uit en ging er te voet vandoor. Een agent achterhaalde man al na een paar meter.

De man is aangehouden en ingesloten De auto waar hij in reed is in beslag genomen.

  1. Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    Beslag op vijf auto's bij actie op camping in Schijf

    SCHIJF - Een actie met groot vertoon op camping De Witte Plas in Schijf, dinsdag. Geen woord van onvrede echter over het gemeenschappelijke optreden van gemeente, politie, belastingdienst, GGD West-Brabant en vreemdelingenpolitie. Een van de beheerders noemt het zelfs ‘prima’ dat opnieuw een stevige controle is uitgevoerd. ,,Een Fort Oranje II is dit zeker niet’’, verzekert burgemeester Marjolein van der Meer Mohr van Rucphen. ,,Dat willen we niet en dat wordt het niet.’’