Volledig scherm
Ongeval A17 De Stok Roosendaal © Guido vd Heiligenberg

Automobilist uit Tholen (19) overleden in ziekenhuis na ongeluk op A17 bij Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 19-jarige man uit Tholen is zondag in het ziekenhuis overleden na een auto-ongeluk zaterdagmorgen op de A17 bij Roosendaal. Hij was de bestuurder. De bestuurder van de andere betrokken auto, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, raakte ook gewond. 

Het ongeluk tussen de twee auto's gebeurde op de A17 richting Roosendaal.  De weg was daardoor lange tijd dicht tussen knooppunt De Stok en industrieterrein Borchwerf.

De 20-jarige man uit Bergen op Zoom ligt nog in het ziekenhuis. Hoe ernstig hij eraan toe is, is niet bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. Dat onderzoek is nog niet afgerond. 

In het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Specifiek zijn ze op zoek naar een vrachtwagenchauffeur, die kort voor het ongeval eerst door het slachtoffer en vervolgens door de automobilist (20) uit Bergen op Zoom werd ingehaald. Voor tips kunt u contact opnemen met de politie. 

  1. Kaartverkoop Tullepetaons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’
    PREMIUM
    video

    Kaartver­koop Tullepeta­ons Klûnen: ‘Dit is een enorm gekkenhuis’

    ROOSENDAAL - Het is pas zondag 26 januari, maar de kaarten gingen vandaag al in de verkoop. Het Tullepetaons Klûnen leeft in Roosendaal. Om precies 13.11 uur gingen de 3.500 kaarten in de verkoop bij de ijsbaan op de Markt. Een dik uur later waren alle kaarten weg. ,,Ik ben om 10.30 uur vertrokken thuis. Ik ben er een heel jaar mee bezig", zegt Desiree die vooraan stond en de eerste kaarten wist te bemachtigen.