Volledig scherm
Auto uitgebrand in Roosendaal © MaRicMedia/Christian Traets

Auto brandt volledig uit op afrit A17 bij Roosendaal

ROOSENDAAL - Een auto is dinsdagmiddag rond 15.00 uur volledig uitgebrand op de afrit van de A17 bij Roosendaal. 

De bestuurster zag tijdens het rijden rook onder haar motorkap vandaan komen en zette haar auto aan de kant. De brandweer heeft vervolgens de brand weten te blussen. Daarbij kon niet voorkomen worden dat de auto aan de voorkant volledig uitbrandde.

De afrit werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf en de bestuurster raakte niet gewond.

  1. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

    Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

    ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt en is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”