Volledig scherm
PREMIUM
De verdachte Rotterdamse atletiektrainer Jerry M. © Kees Nouws

Atletiekwereld walgt van Jerry M.

ROOSENDAAL - Hij zal toch niet? Bij sportclub Thor is misbruiktrainer Jerry M. gesprek van de dag. De man was in de jaren negentig ook enkele jaren in Roosendaalse dienst. Voor zover bekend, maakte hij daar geen slachtoffers. 'Maar je weet het nooit zeker.’

Verschijning

Een charmante verschijning, groot en sterk. Goedlachs, vlotte babbel. Goeie hardloopcoach zeker ook. Wel wat aanhalig, dat waren ze in het Roosendaalse bij Tot Heil Onzer Ribbenkas niet zo gewend. Maar verder? De atletiek- en recreatievereniging is één van de verenigingen waar de van seksueel misbruik verdachte Jerry M. in dienst was. De nu 58-jarige Rotterdammer - zelf destijds een subtopper op de 100 en 200 meter - gaf er sprinttraining aan de talenten.

  1. Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’
    PREMIUM

    Reünie Den Duysent Vresen en Elke's Pub: ‘Once upon a time in Roosendaal’

    ROOSENDAAL - Ze zijn wat zwaarder, wat grijzer en die wilde haren zijn ze vaak letterlijk kwijt. Maar de herkenning is er, zaterdagmiddag bij de reünie van Elke’s Pub en Den Duysent Vresen. Bij de Moriaan komen oud-bezoekers, medewerkers en muzikanten samen om herinneringen op te halen aan de roemruchte cafés waar ze in de jaren zeventig kind aan huis waren. ,,Once upon a time in Roosendaal’', verzucht Kees Luijkx, de uitbater van destijds.