Volledig scherm
Het pop up-restaurant Restaurant op het Land was vorig jaar een doorslaand succes. Ook een aantal wielerlegendes schoof vorig jaar een keer aan, waaronder Jan Janssen (links). Hij proost met mede-initiatiefnemer Frenk Theuns (rechts).

Aspergepaviljoen Restaurant op het Land in Wouw gaat op herhaling

WOUW - Aspergeliefhebbers kunnen ook dit jaar weer midden tussen de aspergebedden genieten van het witte goud: het pop up-eetpaviljoen Restaurant op het Land gaat op herhaling. Opnieuw op het perceel van de familie Aarden aan de Bergsebaan, halverwege Heerle en Wouw en opnieuw met medewerking van aspergeteler Luysterburg uit Heerle.  

Dat hebben de initiatiefnemers - ondernemer Frenk Theuns en René Vermeulen en Astrid van de Par van restaurant ’t Spuihuis uit Bergen op Zoom - bekend gemaakt. Het concept bleek vorig jaar een schot in de roos, zo'n 7.000 mensen schoven er aan. 

Abba

Het restaurant opent dit jaar de deuren van zaterdag 11 mei tot en met zondag 2 juni, steeds van 11.00 uur tot 23.00 uur. Sinds maandag is het al mogelijk om een plekje te reserveren, dat kan via de site www.restaurantophetland.nl. Op een aantal dagen kan er ook een workshop asperge steken worden gevolgd. 

Nieuw is dat er dit jaar meer wordt uitgepakt met de afsluiting van het restaurant. Op 2 juni wordt er een Abba-arrangement aangeboden. Tussen de maaltijden door kan er gedanst worden op de hits van Abba, die worden gespeeld door een speciale tributeband. Er is die avond plek voor 450 man.