Volledig scherm
© Koen Suyk

Alwéér aanranding in trein: man (21) uit Roosendaal opgepakt

BREDA/TILBURG – Voor de derde keer in korte tijd is er in Nederland een vrouw in een trein aangerand. Agenten hielden maandag op het station in Breda een man aan nadat hij een 24-jarige vrouw zou hebben betast. Volgens de politie gaat het om een 21-jarige Roosendaler.

De vrouw zat maandagavond iets voor zeven uur in een trein die vanuit de richting Tilburg kwam. Volgens haar knoopte een voor haar onbekende man een gesprek met haar aan. Al snel werd ze door hem betast.

De vrouw uit Breda waarschuwde hierop de conducteur van de trein, die meteen actie ondernam. In Breda werd de man uit de trein gehaald door beveiligingspersoneel. Agenten namen de verdachte van hen over. De Bredase heeft aangifte gedaan. De verdachte zit vast voor onderzoek.

Niet voor het eerst

Het is niet voor het eerst dat een vrouw in de trein wordt lastiggevallen door een onbekende man. In maart werd een jonge vrouw van 21 in de trein van Maarheeze naar Tilburg betast door een onbekende man.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement