Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe kantoor van bouwbedrijf Aan de Stegge, aan het water aan de Elementweg in Roosendaal © Tekening architect Algra & Marechal

Aan de Stegge bouwt eigen kantoor op De Meeten II in Roosendaal

ROOSENDAAL - De geruchten over een mooi gebouw half in het water bij de rotonde op De Meeten II zijn er al jaren op de Landerije in Roosendaal. Vanaf maandag zijn vrachtwagens en een graafmachine aan het werk op het terrein bij het water om het bouwrijp te maken voor de tweede nieuwbouw in het gebied.

Het bouwbedrijf Aan de Stegge gaat zelf in het nieuwe kantoor aan het water zitten en vertrekt van de locatie aan de Vijfhuizenberg. Directeur Bas Moens is in zijn nopjes met de fraai gelegen nieuwe locatie. 

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.