Volledig scherm
De A58 richting Breda is in juli twee weekenden dicht. © Google Maps / Streetview

A58 komend weekend dicht tussen De Stok en Princeville richting Breda

ROOSENDAAL/ETTEN-LEUR - Weggebruikers moeten in juli rekening houden met wegwerkzaamheden op de A58 tussen knooppunten De Stok en Princeville. De weg is twee weekenden afgesloten in de richting van Breda.

De eerste afsluiting is van vrijdag 6 juli 21.00 uur tot maandag 9 juli 05.00 uur. De tweede afsluiting is van vrijdag 13 juli 21.00 uur tot maandag 16 juli 05.00 uur. 

Ook de op- en afritten op dit traject zijn dan afgesloten. Hetzelfde geldt voor verzorgingsplaatsen. Het gaat om tankstation en verzorgingsplaats Mastpolder en tankstation Liesbos.  Verder zijn de verbindingsweg van de A58 bij De Stok vanuit Bergen op Zoom richting Breda en de verbindingsweg vanuit de richting Dordrecht naar de A58 dicht. In het eerste weekend is ook oprit Breda-West (16) dicht in de richting van Rotterdam.

Het verkeer richting Breda kan bij De Stok omrijden via de A17 en de A16. Weggebruikers richting Waalwijk kunnen via de A17, A16 en A59 rijden.

Komend weekend zijn er ook al werkzaamheden bij knooppunt Princeville. Van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur is de verbindingsweg A16-A58 in de richting van Bergen op Zoom afgesloten. 

  1. Aan de Heistraat in Hoeven rijdt bijna iedereen veel te hard
    PREMIUM

    Aan de Heistraat in Hoeven rijdt bijna iedereen veel te hard

    HOEVEN - In de Heistraat tussen de dorpskom van Hoeven en de A58 wordt veel te hard gereden. In opdracht van de gemeente Halderberge zijn vorig jaar verkeerstellingen uitgevoerd. Die toen aan dat 93 procent van de automobilisten de maximum snelheid van zestig kilometer per uur overschrijdt. Het gemeentebestuur noemt de uitkomsten verontrustend, hetgeen ook raadslid Gisela van Beek (Lokaal Halderberge) al suggereerde in vragen aan het college.