Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

20-jarige man bedreigd door drie jongens met mes in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 20-jarige man is op 11 augustus in de brandgang van de Toussaintlaan in Roosendaal bijna beroofd. Drie jongens bedreigden hem met een mes. Dat maakte de politie zaterdag bekend. 

Het slachtoffer liep die nacht vanuit het centrum terug richting zijn woning. In de brandgang van de Toussaintlaan werd hij van achteren in zijn nek vastgepakt en werd er een mes tegen hem aangedrukt. Hij moest zijn portemonnee afgeven, maar deze had hij niet bij zich. 

De man wist zich los te maken uit de houdgreep en zette het op een lopen. Zijn drie belagers namen ook de benen. Ter plaatse heeft de politie nog geprobeerd om met een politiehond de daders op te sporen, maar zonder resultaat. De politie is nu op zoek naar getuigen en roept mensen die meer weten over het incident op om zich te melden.  

  1. Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobilist die babyleven verwoestte door aanrijding?
    PREMIUM
    Zes vragen

    Waarom geen hogere straf geëist tegen dronken automobi­list die babyleven verwoestte door aanrijding?

    OUDENBOSCH - Tegen de Bulgaar die ervan wordt verdacht dat hij op 1 november 2015 stomdronken een ongeluk veroorzaakte in Oudenbosch waardoor een baby zwaar gehandicapt raakte, is woensdag 108 dagen celstraf , waarvan 50 dagen voorwaardelijk, geëist. Als de rechter hem daartoe op 4 december ook veroordeelt, lijkt de kans klein dat hij zijn straf moet uitzitten. De man is namelijk verdwenen. Op sociale media roept de zaak immense verontwaardiging op.