DEN HAAG - Het Openbaar Ministerie (OM) is een onderzoek begonnen naar de operatie van de Russische militaire inlichtingendienst GROe tegen de OPCW. Die actie werd in april verstoord door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD).
Volledig scherm
PREMIUM
DEN HAAG - Het Openbaar Ministerie (OM) is een onderzoek begonnen naar de operatie van de Russische militaire inlichtingendienst GROe tegen de OPCW. Die actie werd in april verstoord door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). © ANP XTRA

122 rechtszaken over huishoudelijke hulp in Roosendaal van tafel: bezwaarmakers krijgen weer vast aantal uren hulp

ROOSENDAAL - De rechtbank Zeeland-West-Brabant hoeft 122 beroepszaken over de huishoudelijke hulp in Roosendaal niet meer in behandeling te nemen.

  1. Groot onderzoek naar kwaliteit en tevredenheid huishoudelijke hulp, 300 adressen worden getoetst

    Groot onderzoek naar kwaliteit en tevreden­heid huishoude­lij­ke hulp, 300 adressen worden getoetst

    ROOSENDAAL - Er komt een onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van en de tevredenheid over de huishoudelijke hulp in de gemeente Roosendaal. Vanaf volgende week gaan inspecteurs van onderzoeksbureau Key Quality bij 300 van de 1.800 cliënten langs om te controleren of die hulp voldoende wordt uitgevoerd en of de klanten er tevreden over zijn. De resultaten moeten in mei bekend zijn.