Een jaar corona in Rivierenland. Vlnr: Het Beatrixziekenhuis gaat begin maart op slot, patiënte Lea Kant uit Nieuwendijk herstelt van corona, Savanna Boom uit Meerkerk bezorgt boodschappen bij kwetsbare ouderen, een actie bij Huis ter Leede in Leerdam om bewoners een hart onder de riem te steken, Nel (89) zag na weken eindelijk haar zoon weer, kinderen mogen even spelen op het gesloten schoolplein, horeca in Gorinchem in actie voor meer steun, click & collect bij Bronkhorst Schoenen in Gorinchem en de eerste vaccinatie van zorgpersoneel in het Beatrixziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jaar corona in Rivierenland. Vlnr: Het Beatrixziekenhuis gaat begin maart op slot, patiënte Lea Kant uit Nieuwendijk herstelt van corona, Savanna Boom uit Meerkerk bezorgt boodschappen bij kwetsbare ouderen, een actie bij Huis ter Leede in Leerdam om bewoners een hart onder de riem te steken, Nel (89) zag na weken eindelijk haar zoon weer, kinderen mogen even spelen op het gesloten schoolplein, horeca in Gorinchem in actie voor meer steun, click & collect bij Bronkhorst Schoenen in Gorinchem en de eerste vaccinatie van zorgpersoneel in het Beatrixziekenhuis. © Jeffrey Groeneweg, Cor de Kock, Ricardo Smit, Spiek van Boom

Ziekenhuissluiting, hartverwarmende acties en horeca op de barricades: dit was 1 jaar corona in deze regio

We leven inmiddels één jaar met het coronavirus in ons midden. De impact van de pandemie was in deze regio in de beginfase al immens, met de acute sluiting van het Beatrixziekenhuis.

  1. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
    Play

    Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten

  2. Botsing met bestelbusjes in Bavel, beide bestuurders gewond
    Play

    Botsing met bestelbus­jes in Bavel, beide bestuur­ders gewond