Langs de Componistenstraat is een werkterrein ingericht voor de aanleg van nieuwe kabels en leidingen. Medewerkers van Van Vulpen treffen voorbereidingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Langs de Componistenstraat is een werkterrein ingericht voor de aanleg van nieuwe kabels en leidingen. Medewerkers van Van Vulpen treffen voorbereidingen. © Ricardo Smit

Werk aan de Gorcumse dijk loopt vertraging op door grondeigenaar die weigert toegang te verlenen

Waarom liggen er langs de Componistenstraat en Vestingweg in Gorinchem ineens drie werkterreinen? Netbeheerder Stedin en drinkwaterbedrijf Oasen zijn daar begonnen met de aanleg van nieuwe kabels en leidingen. Ze doen dit in opdracht van Waterschap Rivierenland. Die versterkt op zijn beurt de rivierdijk tussen Gorinchem en Waardenburg samen met een groep aannemers. 

  1. Eerste reserveringen kerstdiners lopen binnen, maar het is billenknijpen door de oplopende besmettingen
    PREMIUM

    Eerste reserverin­gen kerstdi­ners lopen binnen, maar het is billenknij­pen door de oplopende besmettin­gen

    Vorig jaar zaten we noodgedwongen allemaal thuis aan de kerstdis. Maar inmiddels worden de kerstdiners weer haast als vanouds als in de herfst gepland. Restaurants in de regio merken dat de eerste aanvragen al binnen komen. Sommigen moeten al bijna ‘nee’ verkopen. Voor de horeca een fijn gevoel, al vinden velen het spannend. Want vraag is nog steeds of het feest écht door kan gaan. ,,Het aantal besmettingen stijgt. Dat is billenknijpen.”