De gemeente Altena plaatste in mei vorig jaar grote plantenbakken in de Kerkstraat in Hank om het verkeer af te remmen. Later werden ze vervangen door lagere en kleinere bakken. Inmiddels zijn ze helemaal verdwenen; stukgereden door onbekenden.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Altena plaatste in mei vorig jaar grote plantenbakken in de Kerkstraat in Hank om het verkeer af te remmen. Later werden ze vervangen door lagere en kleinere bakken. Inmiddels zijn ze helemaal verdwenen; stukgereden door onbekenden. © Cor de Kock

Weer gedoe om beruchte bloembakken in Hank

De stenen bakken in de Kerkstraat in Hank zijn tijdelijk weggehaald. De gemeente Altena laat ze vervangen, omdat ze door onbekenden zijn stuk gereden. Omwonenden mogen binnenkort meepraten over de toekomst van de omstreden barricades in het centrum van het dorp. Ze staan er al anderhalf jaar. Op proef.

 1. Anouk helpt jongeren zonder opleiding of baan de draad weer op te pakken
  PREMIUM

  Anouk helpt jongeren zonder opleiding of baan de draad weer op te pakken

  Zo’n 250 jongeren in de Drechtsteden en de regio Gorinchem gaan sinds de uitbraak van de coronacrisis niet meer naar school of hun werk. Matchmaker Anouk van ’t Veer en haar collega’s proberen hen te stimuleren de draad weer op te pakken. Wethouders Peter Heijkoop (Dordrecht) en Eelke Kraaijeveld (Gorinchem) krijgen vanuit het Rijk twee miljoen euro, onder meer om haar en haar collega’s te ondersteunen.
 1. Theo heeft meer dan 5900 zandlopers: 'Mijn zoon had toch liever een horloge'
  Play

  Theo heeft meer dan 5900 zandlopers: 'Mijn zoon had toch liever een horloge'

 2. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend