Volledig scherm
PREMIUM
Tandarts Rob Kuypers in een van de behandelkamers in het nieuwe preventiecentrum. © Cor de Kock

Tandarts Rob laat zijn boren het liefst liggen: Je hoeft geen gaatjes te krijgen

Tandarts Rob Kuypers laat zijn boren het liefst liggen. In zijn pas geopend preventiecentrum in Gorinchem leren kinderen van jongs af aan goed voor hun gebit te zorgen.

Wie de wachtruimte van het preventiecentrum van tandartspraktijk Kuypers Mondzorg binnenloopt, kan de poetshoek eigenlijk niet missen. Al zit deze verstopt achter een wandje: het rijtje met drie waskommen trekt de aandacht. Twee ervan zitten op kinderhoogte, de laatste is formaat volwassenen. ,,Hier gaan onze preventieassistenten poetsinstructies geven’’, vertelt tandarts Rob Kuypers. Hij geeft een rondleiding door zijn gloednieuwe preventiecentrum.

  1. Inwoners West Betuwe praten mee over regels nieuwe gemeente

    Inwoners West Betuwe praten mee over regels nieuwe gemeente

    Hoeveel stank en geluid mag een fruitteler veroorzaken? Wat moet wel of juist niet kunnen bij carbid schieten en vuurwerk afsteken? Tot hoe laat moet je naar het plaatselijke café kunnen? Het antwoord op die vraag kan in het voormalige Lingewaal heel anders zijn dan in Geldermalsen of Neerijnen. De drie gemeenten die sinds 1 januari de fusiegemeente West Betuwe vormen, hebben nog een eigen algemene plaatselijke verordening (APV).