René Tichelaar, chefkok van restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos, zoekt mensen uit het dorp om zijn personeel aan te vullen.
Volledig scherm
PREMIUM
René Tichelaar, chefkok van restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos, zoekt mensen uit het dorp om zijn personeel aan te vullen. © Cor de Kock

Sterrenchef gaat op Zuid-Europese toer met ‘dames uit het dorp’ om personeel te ontlasten

Sterrenchef René Tichelaar van De Gieser Wildeman in Noordeloos gaat op de Zuid-Europese toer. Niet qua menu, maar met zijn personeelsbeleid. Nu de drukste periode van het jaar in aantocht is, heeft hij zijn hoop gevestigd op zijn dorpsgenoten. ,,Dit Spaanse idee heb ik altijd onthouden.’’ 

  1. Extra zorgen bij lokale horeca over invoering van coronapas: ‘Gedoe wat we op ons bordje krijgen’
    PREMIUM

    Extra zorgen bij lokale horeca over invoering van coronapas: ‘Gedoe wat we op ons bordje krijgen’

    ,,Mensen zijn klaar met alle coronamaatregelen. Hopelijk nemen ze dit voor lief.” René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman uit Noordeloos dubt nog over de uitvoering van het nieuwe beleid dat mogelijk vanaf 25 september gaat gelden voor horecabezoek. De verplichte coronapas. ,,We willen alles doen om mensen naar binnen te laten gaan, maar het is wel een gedoe wat we op ons bordje krijgen.”