Volledig scherm
Snollebollekes staat op vrijdagavond 6 december opnieuw in de Evenementenhal in Gorinchem. © Rolf Hensel

Snollebollekes hoofdact van Foute Festijn in Gorinchem

Het Foute Festijn keert in december terug in Gorinchem. Met Snollebollekes, Django Wagner en Jeckyll & Hyde is de kans groot dat de Evenementenhal een dag na pakjesavond volledig op z’n kop wordt gezet.

In april bouwden verschillende ‘foute artiesten’ al een feestje in Gorinchem tijdens het Foute Festijn XXL, dat net als het Foute Festijn wordt georganiseerd door Het Groots Hollands Muziekspektakel. Toen stond zanger Frans Bauer nog op de bühne als hoofdact. De volkszanger laat dit feestje aan zich voorbijgaan.

Snollebollekes, Roy Donders, Het Feestteam en Django Wagner maken hun rentree in de Evenementenhal. Zij stonden in april op het podium. Deze keer kunnen feestgangers ook ouderwets jumpen tijdens het optreden van Jeckyll & Hyde en kunnen losgaan op foute hits als Tarzan & Jane van Toy-Box en Hutje Op De Hei van De Alpenzusjes.

Het Foute Festijn begint vrijdag 6 december om 19.00 uur en wordt om 02.00 uur afgerond. Alleen mensen van 16 jaar of ouder mogen naar binnen. Kaarten zijn al te bestellen

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in!