Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP

Ruim 1600 euro schade na vernielingen in speeltuin: ‘Dat hadden we graag in nieuwe toestellen gestoken’

Vandalen hebben deze week voor meer dan 1600 euro schade aangericht in een speeltuin in Asperen. De speeltuinvereniging heeft aangifte gedaan.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Na contact via Marktplaats stuurt man uit Heukelum naaktfoto’s naar Rotterdamse: ‘Je bent een mooie vrouw’
  PREMIUM

  Na contact via Markt­plaats stuurt man uit Heukelum naaktfoto’s naar Rotterdam­se: ‘Je bent een mooie vrouw’

  ,,Je bent een mooie vrouw. Ik heb een uur naast je gestaan met een stijve.’’ Bij het lezen van een WhatsAppbericht op 9 april schrok een Rotterdamse vrouw zich een ongeluk. Al helemaal nadat ze vervolgens de twee foto’s zag die waren meegestuurd van een geslachtsdeel. ,,Ik vond haar leuk’’, vertelde de afzender 53-jarige R. van O. uit Heukelum vrijdag bij de politierechter.