Arie Versluis, al jaren nauw verbonden met alle ooievaars in Vijfheerenlanden, maakt zich op voor een nieuw broedseizoen. Een nieuwe camera op het nest in Schoonrewoerd geeft een extra scherp beeld van alle avonturen.
Volledig scherm
PREMIUM
Arie Versluis, al jaren nauw verbonden met alle ooievaars in Vijfheerenlanden, maakt zich op voor een nieuw broedseizoen. Een nieuwe camera op het nest in Schoonrewoerd geeft een extra scherp beeld van alle avonturen. © Cor de Kock

Privacy? Ho maar! Camera volgt ooievaarskoppel tijdens seks, broeden, voeren en zelfs kannibalisme

Veel privacy heeft ooievaarsmoeder 3E037 niet nu ze met haar ongeringde ‘vagebond’ een gezin wil stichten in haar nest in Schoonrewoerd. Sterker nog, dit jaar staat er een nieuwe scherpere camera  om het gezellige broeden en voeren maar ook de heftige tijden van storm, hagel en kannibalisme vast te leggen. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.