De aanleg van het sportcomplex in Meerkerk.
Volledig scherm
De aanleg van het sportcomplex in Meerkerk. © Gemeente Vijfheerenlanden

Oproep: wees alert op groot werkverkeer op de Bazeldijk van Meerkerk

De gemeente Vijfheerenlanden roept op om alert te zijn op en rondom de Bazeldijk van Meerkerk. Er rijden daar nu meer vrachtwagens, vanwege de realisatie van het sportcomplex op de Weide II.

De werkzaamheden bestaan behalve uit de aanleg van drie voetbalvelden voor SV Meerkerk ook uit nieuwe bestrating, hekwerk, veldverlichting en het graven van nieuwe sloten.

,,De toegang van het werkterrein loopt over de Bazeldijk en de bouwweg op het werkterrein. In de eerste periode rijden er daarom regelmatig vrachtwagens over de Bazeldijk’’, schrijft de gemeente Vijfheerenlanden op Facebook.

Opletten

De gemeente roept daarom inwoners op om extra op te letten op de dijk. ,,Uiteraard worden alle chauffeurs op de hoogte gebracht van de plaatselijke situatie. Toch vragen wij je alert te zijn’’, schrijft Vijfheerenlanden.

De werkzaamheden rondom de velden zijn naar verwachting eind augustus van dit jaar klaar. Later dit jaar zal het gehele project worden afgerond, meldt de gemeente. ,,We hopen uiteraard dat de overlast beperkt blijft.’’

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Meerkerk en omstreken? Schrijf je hier in!