Wie gekleed in het zwart naar het Gorcums Museum komt, mag gratis naar binnen én dat hoeft niet in een zwarte creatie van Yves Saint Laurent te zijn.
Volledig scherm
Wie gekleed in het zwart naar het Gorcums Museum komt, mag gratis naar binnen én dat hoeft niet in een zwarte creatie van Yves Saint Laurent te zijn. © ANP / AFP

Ook Black Friday in het Gorcums Museum: gratis entree voor wie in het zwart komt

In het zwart graag! Wie vrijdag het Gorcums Museum bezoekt en geheel in het zwart is gekleed, mag gratis naar binnen. Het museum op de Grote Markt haakt met deze actie aan bij Black Friday. Deze sluit namelijk prima aan bij de expositie KleurTonen waarbij kunstwerken gerangschikt zijn op kleur.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”