Hij belde naar Qmusic voor een spelletje, maar dankzij dj’s Mattie en Marieke gaat Nico Plooij (31) uit Ottoland nu met het radiostation op zoek naar een relatie. Boer zoekt Vrouw op de radio.
Volledig scherm
PREMIUM
Hij belde naar Qmusic voor een spelletje, maar dankzij dj’s Mattie en Marieke gaat Nico Plooij (31) uit Ottoland nu met het radiostation op zoek naar een relatie. Boer zoekt Vrouw op de radio. © Cor de Kock

Nico (31) viel buiten de boot voor ‘Boer zoekt Vrouw’, maar gaat nu via Qmusic op zoek naar een relatie

Hij viel buiten de boot voor ‘Boer zoekt Vrouw’, maar de Ottolandse melkveehouder Nico Plooij (31) gaat nu via Qmusic op zoek naar een relatie. Spontaan, en met dank aan dj’s Mattie Valk en Marieke Elsinga. ,,Live op de radio boden ze aan een leuke vrouw voor me te vinden. Ik dacht: ‘Waarom niet?’”

Net als bijna elke ochtend schalde maandag de ochtendshow ‘Mattie & Marieke’ door de speakers van de stal van Plooij. ,,En er komt dan ook altijd een radiospelletje voorbij, het ‘Verjaardagsrad’”, vertelt de Ottolander.  ,,Ik wilde ook wel eens een poging wagen. En tot m'n verrassing kreeg ik ook echt iemand aan de lijn.”