Maarten van Rossem geeft uitleg bij het Hugo de Grootpoortje. Zijn zus Sis en broer Vincent luisteren terwijl de cameraman opnamen maakt.
Volledig scherm
Maarten van Rossem geeft uitleg bij het Hugo de Grootpoortje. Zijn zus Sis en broer Vincent luisteren terwijl de cameraman opnamen maakt. © Cor de Kock

Maarten, Sis en Vincent van Rossem beginnen hun nieuwe seizoen met een kritische blik op Gorinchem

Met hun bezoek aan Gorinchem beginnen Maarten, Sis en Vincent van Rossem aan een nieuwe reeks Hier zijn de Van Rossems. De eerste aflevering van het achtste seizoen van het populaire televisieprogramma, waarin zij op hun geheel eigen wijze steden onder de loep nemen, is zaterdagavond 16 april voor het eerst weer te zien.  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.