Roy Grünewald over Linge II Zuid. ,,Is het een briljant idee om Linge II Zuid vol te bouwen met woningen terwijl er een enorme behoefte bestaat aan samenkomst en cultuur?"
Volledig scherm
PREMIUM
Roy Grünewald over Linge II Zuid. ,,Is het een briljant idee om Linge II Zuid vol te bouwen met woningen terwijl er een enorme behoefte bestaat aan samenkomst en cultuur?" © Nick Buijserd en Richard van Hoek

Kansen voor nieuwe politiek

COLUMNEen oud collega van me op de Fontys hogeschool is op dit moment minister van de toekomst van Brainport Eindhoven. Een gesprek met haar bracht me op het idee om ‘denk aan de toekomst’ als een wethoudersportefeuille toe te voegen. Al eerder repte ik er in een column over. 

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.