De groep Jongeren voor Jongeren uit Leerdam kreeg vorige week de Jeugdpenning van de gemeente Vijfheerenlanden. Van links naar rechts Ridvan Elmaci (raadslid Vijfheerenlanden), Emre Kürsad Kösker, Hamza el Bouchahati en Ismail Er. See Mohammed el Moussati, Ramazan Elmaci en Adem Nail Sahin (alledrie niet op de foto) maken ook deel uit van de kerngroep.
Volledig scherm
PREMIUM
De groep Jongeren voor Jongeren uit Leerdam kreeg vorige week de Jeugdpenning van de gemeente Vijfheerenlanden. Van links naar rechts Ridvan Elmaci (raadslid Vijfheerenlanden), Emre Kürsad Kösker, Hamza el Bouchahati en Ismail Er. See Mohammed el Moussati, Ramazan Elmaci en Adem Nail Sahin (alledrie niet op de foto) maken ook deel uit van de kerngroep. © Ricardo Smit

JvJ organiseert waaier van activiteiten voor jongeren in Leerdam

Niet óver jongeren praten, maar mét jongeren. En activiteiten organiseren voor leeftijdgenoten. Dat zijn de uitgangspunten van de groep Jongeren voor Jongeren uit Leerdam. Het enthousiasme van de groep is aanstekelijk en de afgelopen drie jaar hebben ze al heel wat op touw gezet. Vorige week werden ze door de gemeente Vijfheerenlanden gehuldigd met de Jeugdpenning.