Ferdinand Biesheuvel, directeur van theater ’t Pand. Het theater wordt de komende maanden onder handen genomen en onder andere voorzien van nieuwe ventilatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ferdinand Biesheuvel, directeur van theater ’t Pand. Het theater wordt de komende maanden onder handen genomen en onder andere voorzien van nieuwe ventilatie. © Cor de Kock

Het wordt weer ‘ouderwets gezellig’ in de Gorcumse kroegen en theaters: ‘We zijn stikgelukkig’

Als een bevrijding. Zo voelen de voorgenomen versoepelingen, die minister Ernst Kuipers deze week wereldkundig maakte, voor de horeca en theaters in Gorinchem. ,,We gaan ervan uit dat het volgende week weer ouderwets gezellig wordt.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.