Volledig scherm
Controle in de Biesbosch. © Staatsbosbeheer

Grote controle in de Biesbosch: 19 mensen op de bon, 38 waarschuwingen

Bij een grote controle in de Biesbosch dit weekend zijn 19 mensen op de bon geslingerd. Daarnaast werden er door handhavers 38 waarschuwingen uitgedeeld. 

In de Biesbosch wordt geregeld gecontroleerd, bijvoorbeeld op hardrijden, hardvaren of geluidsoverlast. Waar gisteren de boetes of waarschuwingen voor zijn uitgedeeld, is niet bekend gemaakt. In totaal waren 35 handhavers actief in zowel de Zuid-Hollandse kant als de Brabantse kant van de Biesbosch. 

Marco Meeling, coördinator handhaving en toezicht van Staatsbosbeheer, spreekt van een ‘mooi resultaat en een goede samenwerking’ tijdens de controle. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in! Voor nieuws uit Gorinchem en omstreken, schrijf je hier in.

  1. Kom op Gorcumers, praat mee over weer een echt stadsfeest
    PREMIUM
    COLUMN

    Kom op Gorcumers, praat mee over weer een echt stadsfeest

    ‘Zorg dat je er tijdig bent, anders loop je kans er niet meer in te komen’, aldus de oproep van Marco Uijterlinde, organisator van de Zomerfeesten op de Varkenmarkt. Een terechte oproep. Maar het raakt precies het pijnpunt van de zomerfeesten zoals die nu worden georganiseerd. De gezelligheid in de héle binnenstad ontbreekt in de ruimte tussen de optredens die zich beperken tot twee enclaves die verder hermetisch zijn afgesloten zodra het ‘vol’ is.