Volledig scherm
Geofort in Herwijnen. © Cor de Kock

Geofort belooft vliegticket aan nieuw horecapersoneel

Museum Geofort in Herwijnen is naarstig op zoek naar ervaren horecapersoneel voor het drukste seizoen van het jaar. Bovenop het salaris belooft Geofort een vliegticket. ‘Voor een stedentrip naar Marrakesh of een reis naar Albanië.’

Geofort zoekt voor september tot en met eind november een ‘allround medewerker bediening’, een (hulp)kok en een ‘Eerste Medewerker Bediening.’ Die functies zijn voor ‘iemand die drie maanden komt knallen in de horeca en vervolgens zijn of haar backpack pakt en op reis gaat.’

Het ticket heeft een maximale waarde van 750 euro. Verder is de enige voorwaarde dat de nieuwe aanwas van september tot en met eind november ‘volop meedraait in de horeca.’ Wie niet in de buurt woont mag in een tentje op het terrein blijven slapen. 

,,Die periode is voor ons hoogseizoen en daarom hebben we extra ervaren horecakrachten nodig. We hopen op een ludieke manier leuke horecamensen aan te trekken die hier in het hoogseizoen komen meedraaien",  laat woordvoerder Dieuwke de Vries in een toelichting weten.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Herwijnen en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Kom op Gorcumers, praat mee over weer een echt stadsfeest
    PREMIUM
    COLUMN

    Kom op Gorcumers, praat mee over weer een echt stadsfeest

    ‘Zorg dat je er tijdig bent, anders loop je kans er niet meer in te komen’, aldus de oproep van Marco Uijterlinde, organisator van de Zomerfeesten op de Varkenmarkt. Een terechte oproep. Maar het raakt precies het pijnpunt van de zomerfeesten zoals die nu worden georganiseerd. De gezelligheid in de héle binnenstad ontbreekt in de ruimte tussen de optredens die zich beperken tot twee enclaves die verder hermetisch zijn afgesloten zodra het ‘vol’ is.