De student raakte zijn rijbewijs na het ongeval al voor een half jaar kwijt. De rechter besliste dat hij het roze pasje niet weer hoeft in te leveren, maar dat er de komende twee jaar wel vier maanden ontzegging boven zijn hoofd blijft hangen.
Volledig scherm
PREMIUM
De student raakte zijn rijbewijs na het ongeval al voor een half jaar kwijt. De rechter besliste dat hij het roze pasje niet weer hoeft in te leveren, maar dat er de komende twee jaar wel vier maanden ontzegging boven zijn hoofd blijft hangen. © Shutterstock / Henk Vrieselaar

Dronken student crasht met leasewagen van pa: ‘Gorinchem is door het oog van de naald gekropen’

De eerste boete voor een grove snelheidsovertreding had beginnend bestuurder D. van den B. (23) uit Gorinchem al gehad. Toch weerhield die 1000 euro de student er niet van om op nieuwjaarsdag vorig jaar bezopen in de auto te stappen.

 1. Eerste grootschalige controle rond knooppunt Gorinchem sinds lange tijd levert meerdere bekeuringen op
  PREMIUM

  Eerste grootscha­li­ge controle rond knooppunt Gorinchem sinds lange tijd levert meerdere bekeurin­gen op

  Een automobilist die voor de vierde keer met alcohol op achter het stuur werd betrapt, moest woensdagavond zijn auto laten staan omdat deze in beslag is genomen. Hij werd betrapt tijdens een grootschalige controle rond het knooppunt Gorinchem door de politie, Koninklijke Marechaussee, Douane en het Openbaar Ministerie. En hij was niet de enige die van de weg werd gehaald.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.