De weekmarkt in Werkendam, waar sinds zaterdag weer non-foodproducten verkocht mochten worden. Vanaf maandag 3 mei is ook op de markt in Gorinchem weer non-food verkrijgbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De weekmarkt in Werkendam, waar sinds zaterdag weer non-foodproducten verkocht mochten worden. Vanaf maandag 3 mei is ook op de markt in Gorinchem weer non-food verkrijgbaar. © Cor de Kock

De kledingrekken en bakken met sokken kunnen naar buiten: non-food op de markt mag weer

In Gorinchem staat vandaag, voor het eerst in vier maanden, weer een volledige markt. Afgelopen zaterdag was het non-foodgedeelte al terug in Werkendam. Tot grote tevredenheid van marktkooplui en klanten.

  1. Raadsleden: ‘We gaan zelf wel uitzoeken of de steun voor Gorcumse hbo-opleiding ontbreekt’

    Raadsleden: ‘We gaan zelf wel uitzoeken of de steun voor Gorcumse hbo-opleiding ontbreekt’

    Kan de Stichting Hoger Onderwijs Gorinchem inderdaad niet langer rekenen op steun vanuit ondernemers en onderwijs in de regio? Volgens wethouder Ro van Doesburg trekt onder meer HBO Drechtsteden zijn handen af van het Gorcums initiatief voor het Professional College voor Technologische en Maatschappelijke Transitie. ,,We hebben tot nu toe heel wat anders gehoord, dus gaan we dit als raad zelf controleren’’, zegt D66-raadslid Ilhan Tekir.