De blauwe zone wordt van kracht zodra er borden zijn geplaatst bij het Dokter H. de Vriesplein. Voor de vakken in kwestie geldt vanaf dan van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur een maximale parkeerduur van één uur.
Volledig scherm
De blauwe zone wordt van kracht zodra er borden zijn geplaatst bij het Dokter H. de Vriesplein. Voor de vakken in kwestie geldt vanaf dan van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur een maximale parkeerduur van één uur. © Google Streetview

Blauwe zone op plein in Arkel: ‘Langparkeerders pikken plekken voor winkels in’

Parkeren op een deel van het Dokter H. de Vriesplein in Arkel kan straks alleen nog maar met een blauwe kaart. Dat heeft de gemeente Molenlanden besloten.

  1. Stichting FestiWal wil ook nieuwe, enthousiaste initiatieven een kans geven

    Stichting FestiWal wil ook nieuwe, enthousias­te initiatie­ven een kans geven

    Cultureel en creatief Gorcum, stel je voor! Stichting FestiWal houdt op maandag 30 mei de inloopavond ‘Stel je voor!’, waar culturele, creatieve en kunstzinnige initiatieven zichzelf mogen voorstellen. De stichting nodigt lokale initiatieven uit om mee te doen, om het festival nog gezelliger, mooier en Gorcumser te maken. Een groot deel van de programmering is al ingevuld, maar FestiWal wil ook nieuwe, mooie en enthousiaste initiatieven een kans geven.