René uit Almkerk werd zondagavond verrast met 182.500 euro.
Volledig scherm
René uit Almkerk werd zondagavond verrast met 182.500 euro. © Postcode Loterij

Almkerkse René wint 182.500 euro in Miljoenenjacht

René van Haaften uit Almkerk zat niet voor de buis gekluisterd, maar had wel opeens presentator Winston Gerschtanowitz voor de deur staan. Zondagavond zagen ruim 1,2 miljoen mensen hoe hij in het programma Miljoenenjacht 182.500 euro won. 

 1. Ria en Adriaan knappen kalmpjes hun huis op in de nazomerzon: ‘Zou haast vergeten dat het herfst is’
  PREMIUM
  DE ONTMOETING

  Ria en Adriaan knappen kalmpjes hun huis op in de nazomerzon: ‘Zou haast vergeten dat het herfst is’

  In de Lexmondse Lijsterbeslaan schilderen de 67-jarige Ria en 68-jarige Adriaan de Vaal met een glimlach op het gezicht de kozijnen van hun voorraam. De kleur is ietwat roze, net als de kleur die het stucwerk op de muren van hun opgeknapte woonkamer hebben gekregen. ,,De schouw is eruit, er zit een nieuwe vloer in met vloerverwarming en we hebben alles laten stucen’’, legt Adriaan tevreden uit. Hij staat klaar met z’n roller terwijl Ria met een kwastje de verf aanbrengt.
 2. Waaghals Annemarie neemt gok na gok in meeslepende aflevering Miljoenenjacht
  Play
  VIDEO

  Waaghals Annemarie neemt gok na gok in meeslepen­de aflevering Miljoenen­jacht

  Waar Annemarie gisteravond het hoofd goed koel wist te houden in de nieuwe aflevering van Miljoenenjacht op SBS6, was de spanning in de studio merkbaar. De 52-jarige bedrijfsarts uit Aalsmeer speelde ronde na ronde, maar nam telkens geen genoegen met het bod van de bank. Uiteindelijk werd haar doorzettingsvermogen beloond en vertrok Annemarie 182.500 euro rijker naar huis, zo zagen 1.225.000 kijkers thuis.