Volledig scherm
PREMIUM
Wales © Leon Gladwell

Voetbalreisjes zijn in trek: wat zijn de beste bestemmingen?

Razend populair: voetbaltripjes. Naar welke club kun je het best met je vrienden, je vader of de kinderen? Moet je inderdaad naar Barcelona of is er dichter bij huis ook wat leuks te beleven? Voetbalverslaggever Sjoerd Mossou deelt al zijn geheimtips.

Eerst een bleke Bratwurst eten met te veel currysaus en daarna naar Schalke 04. Of een flesje rioja bestellen met uitzicht op Bernabéu, het stadion van Real Madrid. Of op zaterdag in de stromende regen op weg zijn naar Accrington Stanley tegen Doncaster Rovers, opwarmen in de pub, en de volgende dag door naar Liverpool-Arsenal. Of samen met je zoon een Messi-shirtje kopen. Of Cristiano Ronaldo eindelijk in levenden lijve zien spelen.

  1. In Bangkok gestrande Nederlanders woedend, ook Dylan uit Breda: ‘Niemand vertelt ons iets’

    In Bangkok gestrande Nederlan­ders woedend, ook Dylan uit Breda: ‘Niemand vertelt ons iets’

    Zo’n 10 passagiers van Bangkok Airways, die vanaf Bangkok naar Schiphol zouden vliegen, zijn noodgedwongen achtergebleven op hun vakantiebestemming. Door een technisch mankement ging de terugvlucht niet door en het lukte de vliegmaatschappij niet om een vervangend toestel te regelen. Een gestrande reizigers is Dylan van Gurp uit Breda. ,,We worden gewoon aan ons lot overgelaten door Kras’’, verzucht de 24-jarige Brabander tegen deze website.