Volledig scherm
© Thinkstock

Vakantiegangers gezocht!

OproepDe zomer staat voor de deur en het buitenland lonkt. Gaat u op reis of op vakantie? Dan willen wij u spreken! Deze zomer gaan wij weer op zoek naar de verhalen van Nederlanders in het buitenland. 

Van de campings in Frankrijk tot de bergen van Peru, wij willen horen hoe het gaat en wat u beleefd hebt. Gaat u op vakantie en wilt u door ons gebeld worden? Heeft u zin om op te scheppen over hoe lekker de zon schijnt? 

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op en spreken een dag af wanneer we u opbellen in het buitenland. De leukste verhalen verschijnen deze zomer in de rubriek Hoe is ’t daar? van het &-katern.

  1. Bewoners Dubrovnik zijn het zat: ‘Cruisetoeristen kopen ijsje en gaan weer weg’
    PREMIUM
    Overtoerisme

    Bewoners Dubrovnik zijn het zat: ‘Cruisetoe­ris­ten kopen ijsje en gaan weer weg’

    Vakantie is lekker! Toch? Niet altijd. De mooiste stukjes van Europa worden tegenwoordig onder de voet gelopen door drommen toeristen. Deel 2 van deze serie over ‘overtoerisme’. Sinds de stad figureert in tv-serie Game of Thrones, kan het toch al drukke Dubrovnik de drommen toeristen nauwelijks meer aan. De ‘parel van de Adriatische zee’ dreigt zijn status als Unesco Werelderfgoed kwijt te raken en kwam in actie.