Volledig scherm
© Thinkstock

Vakantiegangers gezocht!

OproepDe zomer staat voor de deur en het buitenland lonkt. Gaat u op reis of op vakantie? Dan willen wij u spreken! Deze zomer gaan wij weer op zoek naar de verhalen van Nederlanders in het buitenland. 

Van de campings in Frankrijk tot de bergen van Peru, wij willen horen hoe het gaat en wat u beleefd hebt. Gaat u op vakantie en wilt u door ons gebeld worden? Heeft u zin om op te scheppen over hoe lekker de zon schijnt? 

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op en spreken een dag af wanneer we u opbellen in het buitenland. De leukste verhalen verschijnen deze zomer in de rubriek Hoe is ’t daar? van het &-katern.

  1. In Bangkok gestrande Nederlanders woedend, ook Dylan uit Breda: ‘Niemand vertelt ons iets’

    In Bangkok gestrande Nederlan­ders woedend, ook Dylan uit Breda: ‘Niemand vertelt ons iets’

    Zo’n 10 passagiers van Bangkok Airways, die vanaf Bangkok naar Schiphol zouden vliegen, zijn noodgedwongen achtergebleven op hun vakantiebestemming. Door een technisch mankement ging de terugvlucht niet door en het lukte de vliegmaatschappij niet om een vervangend toestel te regelen. Een gestrande reizigers is Dylan van Gurp uit Breda. ,,We worden gewoon aan ons lot overgelaten door Kras’’, verzucht de 24-jarige Brabander tegen deze website.