Volledig scherm
© Thinkstock

Vakantiegangers gezocht!

OproepDe zomer staat voor de deur en het buitenland lonkt. Gaat u op reis of op vakantie? Dan willen wij u spreken! Deze zomer gaan wij weer op zoek naar de verhalen van Nederlanders in het buitenland. 

Van de campings in Frankrijk tot de bergen van Peru, wij willen horen hoe het gaat en wat u beleefd hebt. Gaat u op vakantie en wilt u door ons gebeld worden? Heeft u zin om op te scheppen over hoe lekker de zon schijnt? 

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op en spreken een dag af wanneer we u opbellen in het buitenland. De leukste verhalen verschijnen deze zomer in de rubriek Hoe is ’t daar? van het &-katern.

  1. Bob reist wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan
    top 10

    Bob reist wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan

    Hij houdt van een flinke portie adrenaline en laat zich niet snel afschrikken. Urban explorer Bob Thissen uit Heerlen trekt met zijn camera de wereld rond op zoek naar plaatsen waar niemand nog komt of durft te komen: van ruimtevaartbasissen en leegstaande gevangenissen waar medische experimenten gebeurden tot de in allerijl achtergelaten straten van Fukushima. Hij bundelde zijn indrukwekkendste avonturen nu in een prachtig fotoboek. En voor ons maakte hij zijn top 10.