Op video’s en foto’s op sociale media is te zien dat er schimmel op het beddengoed zit, toiletten van boven tot onder bruin besmeurd zijn, douches vol met rommel liggen en campingbarbecues afgebroken zijn.
Volledig scherm
Op video’s en foto’s op sociale media is te zien dat er schimmel op het beddengoed zit, toiletten van boven tot onder bruin besmeurd zijn, douches vol met rommel liggen en campingbarbecues afgebroken zijn. © BFM TV

Franse ‘horrorcamping’ is smerig, gevaarlijk en stinkt: ‘Ik zat dagen onder het eczeem’

Op camping La Puerta del sol, aan de Frans-Atlantische kust, is een opstand uitgebroken onder de gasten. Het terrein zou smerig en gevaarlijk zijn. ,,Het is een horrorcamping’’, zegt één van de vakantiegangers. ,,Er liggen glasscherven op de speelplaats voor de kinderen’’, vertelt een andere bezoeker.

  1. Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’
    PREMIUM
    4

    Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’

    Op een paar hele drukke dagen na, bleef het ondanks het prachtige weer deze zomer opvallend rustig op het strand van Scheveningen. Strandtenthouders hebben het over ‘een rampzalige zomer’. De gemeente denkt dat mensen door de stijgende prijzen ‘twee keer nadenken’ over een dagje strand, maar ondernemers en politici vermoeden dat het probleem echt bij de badplaats ligt. ‘Er moet een charmeoffensief komen'.